joi, 18 ianuarie 2018

Nunta anului 2017

La cumpăna dintr-e ani prima reacție a fost...off ce repede a trecut și anul acesta. Dar cand m-am gândit câte realizări am avut in 2017, poate nu e chiar așa cu timpul ăsta care fuge, poate este doar în mintea noastră.

Pe lângă toate nunțile pe care le-am avut anul trecut, cu miile de fire de flori pe care le-am folosit, cea mai mare realizare a fost propria noastră nuntă.
Nu că a fost a noastră și vreau să mă laud, dar a fost un vis, iar o nuntă de vis este nunta organizată exact pe gustul și pe sufletul vostru. De aceea, așa cum le spun tuturor mirilor care ne trec pragul la atelier, nu există doua nunți identice.
 Noi ne-am dorit, de fapt, o petrecere strașnică, între prieteni, fără prea mare fast, într-un loc de poveste, în natură (și am fost așa de în natura, încât nici semnal la telefon nu am avut, deci toată lumea s-a concentrat pe distracție). 
I-am avut aproape pe cei mai dragi prieteni, cele mai trăznite rude și cei mai faini nași.

Având avantajul de a lucra în acest domeniu, mi-am ales furnizorii care s-au apropiat cel mai mult de stilul și dorintele noastre. Culmea este că suntem prieteni buni cu o mare parte dintre ei. Așa că nunta aceasta a avut ca invitați un designer vestimentar care m-a admirat purtandu-i creația, un hair stilist și make-up artist care nu a scăpat de machiat și aranjat pe 90% din invitați, designeri care au realizat aranjamentele florale, proprietarii locației  Ferma de sub Penteleu (din satul Gura Milii, în care ultima nuntă a avut loc acum 60 ani), chiar și foto-video au jucat si s-au distrat la nunta noastră. Să nu mai spun că hambarul nuții a fost construit de iubitul meu soț special pentru ziua cea mare, iar floristul care a realizat buchetele a fost chiar, însăși mireasa. 

Bineânțeles că am avut și peripeții și momente mai dificile, fiindcă este greu să aduci și să coordonezi peste 80 de persoane în vârf de munte dar, cu atât mai mult momentul a fost mai special și va rămâne bine întipărit în amintirile noastre.

Nunta a fost, la propiu, ca-n basme, a dura 3 zile și 3 nopți, aproape. Adica vineri au sosit invitații, sambată am comis dandanaua, duminica am continuat petrecerea. 

Ar mai fi multe de povestit, dar vă las să vă delectați cu imaginile.
Și vreau să mulțumesc de sute, milioane și miliarde de ori domnișoarelor de onoare (adică pritenelor mele cele mai vechi și cele mai bune) și părinților noștri, pentru ajutorul fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil (mulțumim din suflet Iul, Cris, Tedy, Gabi, Paula, Caro, Andreea, Dani, Denis, Mihai, Mihaela, Vania, Dani, Maria, Gigi, Cristina, Cezar).

Va las linkuri pentru toți furnizorii minunați cu care am colaborat.

Rochie: Denis Predescu
Make up & hair: Daniel Enea
Flori: Florile Cezarei
Papion din lemn: Atelier Cornescu
Bijuterii: Ioana Ardelean
Foto: Frozen Monkeys Media Production
Video: Stefab Carstea Videography
Muzica: Julian Badea
Locatie: Ferma de sub Penteleu
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu