vineri, 15 iulie 2016

Cum ne alegem florile pentru nuntă?!

Ce-i trece prin cap unei fete care tocmai a fost cerută de soție?! Bineânțeles, în afară de faptul că o sa-și petreacă tot restul vieții cu persoana pe care o iubește, se gândește la rochia de mireasă mult visată și la locația ideală pentru nunta lor. Alegerea florilor este strâns legată de aceste două elemente. Buchetul miresei este realizat și inspirat din stilul rochiei, iar aranjamentele florale trebuie musai sa se potrivească cu locația. Ca întreg designul evenimentului să aibă un stil armonios și legat, trebuie să avem grijă la detalii, la gama de culori, totul trebuie să fie în armonie cu stilul sau tema aleasă pentru nunta voastră.

Un alt criteriu după care alegem florile este bugetul. În funcție de ce vă doriți și de câți bani ați pus la ciorap pentru nunta voastră, se aleg și florile. Dar de unde știi cât pot costa toate florile pentru nuntă. Dai un telefon, faci o programare la atelier și, după ce ne povestiți ce vă doriți, noi vă facem calculul. Chiar dacă bugetul nu este mare, întotdeauna găsim soluții ingenioase ca mirele și mireasa să fie mulțumiți. Dacă nu știți exact ce flori vă doriți, noi vă consiliem, facem un brain storming, după ce aflam povestea voastră de dragoste și vedem și rochia, și locația. 

În afară de buchetul miresei, cel al nașei, lumânările și aranjamentele florale pentru salon, vă mai stam la dispoziție cu photo corner cu flori, numere de mese din diverse materiale și mărturii plăntuțe pentru invitații voștrii. Pentru inspirație și programări intrați aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu