luni, 16 mai 2016

Bujorul

Când te gândești la luna mai și florile ei, cu siguranță îți vine în minte mai întâi bujorul.
De ce este această floare atât de specială?! Pentru ca, atunci când un client își dorește un eveniment elegant și fastuos, putem folosi bujorul cu succes și, totodată îl putem folosi, la fel de armonios, și la o nuntă tradițională românească, sau o nuntă rustică. Este genul de floare, spectaculoasă prin formă și colorit, pe care o poți utilaza la buchete de mireasă, la aranjamente florale, decor de nuntă sau pur și simplu în vază la noi acasă.

Sezonul bujorului, în România, este în luna mai, dar se importă din Olanda și pe timpul verii (până în august cel târziu). Dacă vă doriți o nuntă cu bujori, faceți în așa fel încât să o organizați în sezonul lui.

Am descoperit recent un soi de bujor, care are denumirea Coral Sunset; este de culoare corai, iar pe masură ce se deschide, culoarea se transformă în galben. Absolut deosebit!

Sfatul floristului: profitați de abundența florilor de mai; pe lângă bujor ne mai bucurăm și de iasomie, salcâm, iris, liliac, bull de neige, macul, crinul, mana maicii domnului.

www.florilecezarei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu