miercuri, 17 februarie 2016

Trendurile și nunțile tematice ale lui 2016




În ultimii ani mulți clienți  au venit la atelier cu idei pentru nunta lor inspirate de pe Pinterest sau din nunțile regale, ceea ce nu este un lucru rău, dar anul acesta vreau să-i încurajez pe miri să aleagă idei personalizate, să organizăm un eveniment care-i caracterizează, să fie amuzant și original pentru ei și invitații lor. Asa că, m-am documentat cu privire la trendurile anului 2016 în materie de nunti și evenimente și vă prezint un ghid de inspirație pentru ziua cea mare.

Nuanțele  și elementele metalice sunt în trend sezonul acesta, în funcție de cum alegem să le folosim ele pot inspira atât eleganță cât și naturalețe. Fetele de masă și sfeșnicele aurii pentru un interior opulent, sau felinare de cupru pentru o nuntă în grădină. Indiferent de tematică, elementele metalice pot fi folosite cu succes, iar specialiștii în materie, designerii din toată lumea sugerează, pentru 2016, auriul cu tentă de roz (de la verighete până la decorurile de sală). Chiar și preparatele culinare se încadrează în trend cu glazuri în tonuri metalice. Acastă tendință se mai numește LUSTRE și cuprinde elemente și nuanțe metalice ca auriul, cuprul, platina, bronzul și rozul auriu (mai puțin argintiul). Designerii ne sugerează, pentru acest stil, flori ca: bujorii, orhidea, gypsophila, calele, lalele și suculentele.

Evenimentul Sorbet este modern cu accente geometrice și culori dulci.  Un aer fresh cu combinații de pastel și nuanțe luminoase. În paleta de culori predomina nuanțele de galben, care pot fi combinate cu albastru pastel, gri, corai și lila. Florile din gradina bunicii sunt aranjate într-un stil modern, în vase geometrice: dhalii, delphinium și lalele.

Stilul Lavish înseamnă bogățiile adunate din grădină și din natură, elemente precum crengi, frunziș abundent, mușchi și fructe care s-ar potrivi de minune într-o locație rustică, o cramă sau o grădină. Este o tendință care-ți inspiră romantism prin stilul natural și culorile contrastante ca nunanțele de roșu, roz și somon. Putem folosi flori ca bujorul, trandafirul de grădină, hortensia, astilbele, amaranthus și eucaliptul.

Mai multe detalii legate de nunta de vis a anului 2016; locație, prăjituri, fotograf și chiar trenduri pentru nunțile homosexualilor (deși la noi nu este cazul, dar poate...cine știe, este frumos să luăm în considerare și acest aspect) ne va povestii tanti din video-ul atașat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu